Desperat singelmamma vill bli knullad på köksbordet

En desperat singelmamma vill bli knullad på köksbordet

Tänk dig att du ringer på min dörr, vi båda vet vad som är på väg att hända, och jag öppnar dörren i klädd en kjol.

Jag har varken trosor eller BH på mig då jag exponerar mig för dig, och jag viskar i ditt öra att du ska känna på min fitta innan du kliver innanför dörren. Du placerar din hand under min kjol och känner hur pass fuktig min fitta är.

Din kuk är lika hård som sten vid det här laget. Vi rör oss sakta men säkert mot köket vart jag strippar av mig kjolen i hastighet och låter dig ta på min kurviga mogna kropp.

Dina byxor åker av, din kuk står som ett spjut i vädret, och du placerar mig på köksbordet. Du fortsätter med att köra in din kuk hårt och sensuellt i mig tills du sprutar en otrolig mängd sperma över min fitta.

Detta kan bli verklighet, inser du det? Jag är en MYCKET ENSAM singelmamma, och jag har inga planer på att ansöka till tv programmet ensam mamma söker precis… Så, jag är redo för dig min kära älskare! Kanske står du utanför min dörr inom en vecka?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *