Jag är Lara från Karlstad, en trehålsslampa

Den här tjejen vill knulla med dig

Jag har en pojkvän, men han bor långt bort, vi har ett långdistansförhållande och vi ses sällan. Det är ingenting för mig i längden, jag älskar honom, men jag behöver mer sex.

Som en trehålsslampa är jag inte gjord för att utstå abstinens, jag behöver en sexkompis. Jag har haft en tillfällig älskare förut, men han var illvillig, elak och våldsam. Jag var så glad att jag blev av med honom.

Den här gången ska jag vara mer försiktig, en så brutal kille kommer inte i min säng igen. Jag var helt ointressant för honom, han såg mig bara som ett jävla hål och jag är mer än så.

Jag vill knulla med dig

Jag behöver dig för heta möten när min pojkvän inte kan komma och så brukar det ofta vara. Du kommer förmodligen att få knulla mig oftare än honom. Men jag kommer bara att älska honom, det måste räcka för dig att jag gillar dig.

Vi knullar bara för att naturen säger åt oss att vi behöver sex för att fungera. Det är så det är. Utan fysisk sex är det skit och sex över telefonen suger, det har jag testat, det ger mig inget.

Jag är en trehålsslampa, jag tillhör en man som nästan aldrig träffar. Min pojkvän behöver inte ta reda på något om det, det är bara vår söta hemlighet.

Skulle du vill knulla en snygg trehålsslampa?

Jag saknar erotik i mitt liv, sex med några veckors mellanrum, det räcker bara inte för mig. Jag är en väldigt vällustig varelse, allt i mig längtar efter ömhet och även efter sex, vilket kan vara lite svårare.

Om du känner likadant och vill knulla en trehålsslampa, då måste vi bara lära känna varandra. Även om jag är liten så har jag stora bröst. Och mina bröst behöver knådas och skämmas bort, det är bara som det är.

Min fitta och rumpa måste få sitt och en penis är definitivt bra för det. Du har förmodligen aldrig haft en kvinna som var så sexberoende som jag.

Om du registrerar dig nu för att börja dejta kan du skriva till mig på bara några ögonblick. du vill ha mig, eller hur? Då är det bara att svara mig, vilket bara fungerar via PM-funktionen på min profil.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *