Sluta knulla lös fitta och lek med min mus istället

Sluta knulla lös fitta och lek med min mus istället

Asså usch!!! jag blir så himla sur på er killar ibland… här om dagen så frågade jag en väldigt bra vän till mig om han ville ha sex med mig. vet ni vad han svarade mig???

han sa att han hellre knullade sin lös fitta istället för att ”förstöra” vår vänskapsrelation igenom att ligga med mig… varför är ni killar så himla besatta av knulldockor, lösfittor, och sexleksaker i allmänhet??? fy för er!!!

vad jag behöver är en riktig ståtlig man som står upp för vad han gillar… en kille som inte håller på och fjantar sig med lös mus, utan vill ha den äkta varan istället alla dagar i veckan.

vart hittar man en sådan man nu för tiden? existerar dessa typer av killar ens? självklart så finns det riktiga män fortfarande, som tur är.

jag måste bege mig till jobbt alldeles strax, men jag vill avsluta med att säga att jag för guds skull behöver hitta en ÄKTA MAN som inte håller på med saker som sexdockor, lösfittor, och liknande. hör av dig!!!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *