Vill du slicka min fitta?

Hon vill att du ska slicka hennes fitta

Hej killar, jag är en 31-årig tjej från Sölvesborg och jag är här för att hitta män som vill slicka min fitta. Jag gillar verkligen när en man flitigt arbetar med min fitta med sina fingrar och tunga och jag måste anstränga mig för att inte komma omedelbart. Jag har stora blygdläppar och en ganska så stor klitoris. Därför har nog naturen också sett till att jag gillar att få min fitta slickad.

Jag letar efter män här bara för sex, jag vill bara klargöra det. Det är därför ålder och utseende inte spelar så stor roll för mig. En smidig tunga och en hård kuk är viktigt. Jag vill trots allt inte bara bli slickad, jag vill också bli knullad. Min andra stora passion är att suga kuk. Jag gillar när din kuk blir riktigt hård i min mun.

Helst gör vi det i 69:an, då kan du slicka mig och jag kan suga din kuk och samtidigt runka dig hårt. Jag gillar att bli knullad bakifrån eller när jag får rida på dig. Ja, det finns förstås en hel del annat vi också kan prova.

Jag har inga ekonomiska intressen!

Det är väl lika bra att säga det i förväg. Jag låter mig knullas gratis, jag är ingen hora eller ett fritidsfnask. Jag är en kåt tjej och det är allt. Dessutom är jag faktiskt ganska blyg, även om ingen här väl kan tro det.

För ett sexmöte kan vi träffas antingen hos dig eller hos mig. Kommer du längre bort ifrån eller är på genomresa kommer jag gärna till ett hotell.

Om du gillar mig och vill lära känna en kåt ung kvinna så skriv ett meddelande. Vi ordnar sedan allt annat på telefon!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *