Jag vill knulla!!!

jag vill knulla

Du vet den där känslan som uppstår då man inte haft sex på länge? den där kåta känslan som får en att tänka på en sak och endast en sak, knull.

det är EXAKT den jag har i tankarna just nu, jag har precis gjort min fitta fin i duschen och är redo för ett skönt långt samlag med en man som är lika sexsugen som mig.

det är så otroligt komiskt att man bor i en studentlägenhet och är granne med minst 10 stycken riktigt snygga killar men är för feg för att ta första steget och fråga om dom vill ha sex med mig. det kommer aldrig hända så därför använder jag en knull sida istället.

min längd är någonting många skämtar med mig om, jag är bara 1.62 centimeter lång men jag har en väldigt kurvig kropp som jag är mycket nöjd med. är född 1993 och läser för tillfället på högskola. väldigt stressiga vardagar, men jag har gott om tid över under helger!!!

vet du vad du borde göra om du är seriös? höra av dig till mig. räcker med ett kort och gott mail om vad du skulle vilja göra med min fitta för att fånga mitt intresse. skriv innan det är försent vet jag! : )

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

2 kommentarer

 • Alan

  Hej, jag är lika gammal som du, är också 93a. Är sugen på att göra allt du vill (nästan allt) bara kontakta mig så kan vi köra. Är 181cm.
  Jag är atletisk byggd, brunt hår o gröna ögon.
  Gillar förspel samt allt annat innebärande.

  hör av dig om du är sugen 😉 mvh

 • Tony

  Hej!
  Jag vil mer än gärna hjälpa dig.
  Tänk att ja plingar på din dörr och du öppnar i trosor och bh . När vi kommer in i hallen så ber jag dig ställa dig med ryggen mot väggen och jag ställer mig på knä och lyfter dit ena ben på min Axel och du känner min hand börjar smeka din fitta som är jätte våt. Jag viker undan trosorna och särar läpparna och slicka din fitta till orgasm. När du har hämtat dig så ber jag dig ta fram min kuk och suga du känner hur den växer och blir hård .vi tar a oss nakna och vi går till köks bordet där kysser jag dig och slicka dina bröst inan jag vänder dig om så du kan luta dig på bordet . Jag tar ollonet och drar det mellan dina blygdläppar inan du känner hur min kuk glider in djupt i din fitta och jag knullar dig hårt och länge Tolstoy jag kommer över dina skinkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *