Vill svälja sperma idag

vill svälja sperma idag

Tihi… Vad jag är busig!!! känner mig så sugen på att få greppa tag om en stor kuk, börja runka av den, och sedan låta mannen tömma sin kuk över mitt ansikte…

hahah, jag blir alltid så himla snuskig utav mig då jag har brist på saker att göra!!! ;( det är väl så här det känns att vara en singeltjej antar jag, blää hatar att vara dökåt.

det enda jag kan fantisera om just nu är att få svälja en stor sats sperma haha, går inte att sova eftersom det är det enda som kommer upp i huvudet.

innan jag går och lägger mig igen för att hinna få lite sömn innan man ska upp till jobbet så vill jag höra om det finns någon här som skulle vara intresserad utav att träffas någon dag framöver för lite mys?

jag är helt singel, har inga barn att passa på helgerna, och fri som en pippifågel ute i det gröna.

VILL SVÄLJA SPERMA NU!!!!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  • Arvid

    Hejsan =) ?mm låter trevligt ta hand om min snälla mm du får gärna ta min stora ?har mycket där inne tror jag har aldrig sprutat så hoppas de blir första gången och du får mycket me då är så sugen på det mm ?? skulle gärna göra det i ansiktet så hett mm jag är en sprutsugen oskuld ung kille 18 här ja de är du igen fara också lite busig me de gör inget hehe?förstår dig är uttråkad ofta när jag är hemma me mm blir ofta kåt me är intresserad och skulle gärna vilja träffa dig för att ha mys du ser fin ut gillar mörkhåriga smala tjejer och att bli avrunkad låter jättebra att du är ledig på helgen =) vill Bli avsugen nu me mmh skulle vara så skönt hoppas du vill träffas maila mig på [email protected] om du vill ha en trevlig kväll me sov gott me=)

  • Tobias

    Jag är mer än villig att ställa upp.

  • Jens

    Hej jag är på hoppas du hör av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *