Mullig tjej söker man för facesitting

En lite mullig tjej söker man för facesitting

Jag heter Simone och är en seriös mullig BBW tjej som till vardags arbetar på ett kontor. 34 år gammal och föredrar en romantisk hemmakväll framför att gå ut på nattklubben t.ex. gillar att pröva på nya saker inom erotik och jag är inte blyg i sängen. mina vänner kallar mig för ”the wild pussycat” eftersom jag är så pass sexuellt av mig i sängen.

ja… det jag skulle vilja pröva på kallas för ”facesitting”… det betyder alltså att jag placerar min stora rumpa mot ditt ansikte och låter dig slicka min fitta flera timmar i sträck. du kommer att ha min fitta placerat mot ditt ansikte tills jag ”den dominanta” säger stopp.

söker först- och främst killar som ser någorlunda bra ut (inga fotomodeller) men bara du har ett anständigt utseende så bör du höra av dig. knulla kan vi diskutera i mail…

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *