Vill du skapa en naken blogg med mig?

Vill du skapa en naken blogg med mig?

Anette här…

Har sedan länge funderat på att skapa en naken blogg. Men problemet är att jag inte har någon man att knulla med!

Har till och med problem med att hitta män på krogen som vill deltaga i min knull blogg, alla är så himla rädda för att ha sex med en okänd kvinna. Förstår inte varför egentligen, det är ju inte precis så att jag bits ju.

Så min sex blogg kommer inte bli speciellt spännande då allt jag kommer att kunna skriva om är hur och när jag pullade min fitta. Vill hitta en man som kan knulla mig hårt, då får jag möjlighet att skriva om mitt sexliv på riktigt.

Vill ha möjlighet att berätta för mina läsare vilken duktig man min knullkontakt har vart idag, hur han knullade min fitta tills den rann av fitt saft, och vilka sexpositioner vi prövade på.

Är förresten öppen till att ha sex på ett fik om det nu vore intressant för din del. Min nyfikenhet har inga gränser!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

7 kommentarer

 • Lee Tillberg

  Hejsan. Tycker du ska kontakta mig snarast så löser vi massa problem o knullar till massa video klipp.

 • Omed Rezai

  Jag vill gärna vara med dig som kvinna eller tjej

 • TD

  Hej, gärna. Om den är så att vi pratar så du blir så het att sätter dig gränsle och viskar vart och hur men sp du sätter dig sakta på mig och kysser mig, stönar som en underbar Latina som får en tjock i sig. Jag ska skriva om hur underbart det är varenda sekund i dig och du hur du älskar att jag sprutar i dig… Om du hade låtit min vän, stå mellan dina lår det visste du inte jag visste men på bokmässan bara böj dig framåt i hissen – trycker in min kuk i dig redan i lobbyn och drar håret bakåt, stöna högt och alla män vill knulla dig…. Men du delar rum med mig – du kan suga en annan kuk men säger, enda som sprutar i dig är jag…. Du kommer vara den underbaraste knullbloggen och du kommer älska hur jag trycker in i och tar med mig alla….

  • Anonym

   Sätt dig gränsle och låt kuken vara i dig, dem som ser dom ser – stöna högt och få männen förstå min kuk ör i dig, se dem önska ha en lika kåt fru – men om du sätter dig på deras kuk då ska du runka av mig. Hade älskat se dig låta mig sporuta i dig sedan kliva av min kuk och satt dig på en annan…. Men tittat på mig och sagt – låt han knulla mig….

   Okej, men då ska din väninna vakna genom att skrika. Hon ska ta min kuk i röven och du gråter så stor kuk sätter dig på….

 • Tony

  Hej!
  Låter skönt att träffas och hitta på nya saker kanske ? En gång så knullar vi i bilen på en parkering andra gången på ett fick tredje gången så suger du min kuk på en buss inan vi går av och letar på en gränd där jag knullar dig bakifrån tillexempel hör av dig

 • Jens

  Hej kan knulla dig hårt och skönt hör av dig

 • Jens

  Hej jag är intresserad av att hjälpa dig att skapa en blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *